Chef's table Eatery Alex 1917

Nauti eksklusiivisesta Chef’s Table -kokemuksesta Eatery Alex 1917:ssa ainutlaatuisessa kulinaarisessa elämyksessä

Upeassa Chef’s table -kokemuksessa 10-14 henkilöä istuu pitkän U-muotoisen pöydän vastakkaisilla puolilla, keskellä on tila keittiömestarille joka liikkuu tilassa tarjoillen ja viimeistellen ruokia. Tilaisuus on sosiaalinen sillä yleensä ravintolassa istutaan omalla porukalla, nyt pöydässä istuu ruoasta kiinnostuneita muita ihmisiä ja keskustelu pyörii yleensä mukavasti ruuan ja omien kokemusten ympärillä.  

Historiallinen Ruissalon kohteemme on ainutlaatuinen, ja pieni asiakaspaikkojen määrä Chef’s table -pöydässä mahdollistaa meitä käyttämään lähiseudun raaka-aineita tehokkaasti, ja keskittymään asiakkaan täydelliseen palveluun.  

Kohottaaksesi kokemustasi, valitse viinipaketti hintaan 95 € tai alkoholittoman paketin hintaan 65 €, joista kumpikin sisältää harkiten valitut juomaparit täydentämään ateriaa.
Varaa itsellesi ylellinen intiimi ruokailukokemus, jossa ruokailijan ja kokin väliset rajat hälvenevät kauniisti.

Ryhmän koko varauksella on minimissään 6 henkilöä ja pöydän ääreen mahtuu enintään 14 henkilöä. Huomioithan että illallisella voi olla myös muita osallistujia mikäli pöydässä on tilaa. Kokemukseen on hyvä varata aikaa 3-4 tuntia. Varauksen teon yhteydessä tulee valita itselleen sopiva ruokavalio, vaihtoehtoina on vegaaninen, kasvis tai pescovegetarinen ruokavalio tai ilman erikoisruokavalioita. Ruokavalion voi valita vähintään kahdelle hengelle. Esimerkiksi, jos ryhmänne koko on 6 henkilöä, voitte valita 2 vegaanista ja 4 kasvisruokavaihtoehtoa. Sen sijaan, ryhmänne ruokavalinnat eivät voi sisältää esimerkiksi yhtä kasvisruokaa ja viittä ilman erityisruokavaliota.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:120 €
Image

Chef's table Eatery Alex 1917

Nauti eksklusiivisesta Chef’s Table -kokemuksesta Eatery Alex 1917:ssa ainutlaatuisessa kulinaarisessa elämyksessä
Kesto
3h 
Haastavuus
Erittäin helppo
Very easyDifficulty
SijaintiRuissalo
Hinta alkaen
120 €
Varaa nyt