Hyppää Muumien maailmaan!
Muumien lumoissa: Yö Turun sydämessä


Astuessasi Naantalin Muumimaailmaan saat mahdollisuuden tutustua Muumipeikkoon, Pikku Myyhyn ja muihin rakastettuihin hahmoihin, jotka heräävät eloon heidän omassa satumaisessa maailmassaan. Pakettiin kuuluu myös kätevästi pysäköinti, joten voit unohtaa huolen autosta ja keskittyä täysin Muumien lumoavaan maailmaan.

Tämä matkapaketti on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä perheille, seikkailijoille ja kaikille niille, jotka haluavat kokea taianomaisen seikkailun Turun ja Naantalin kauniissa ympäristössä. Upea miniloma rakkaiden ja Muumien parissa.

Koe satumainen seikkailu Turussa ja Naantalissa! Yövy 1-3 yötä mukavasti joko Sokos Hotel Kupittaalla tai Holiday Club Caribialla, missä moderni mukavuus yhdistyy rauhalliseen ympäristöön.

Image
Majoittuminen Sokos Hotel Kupittaa / Holiday Club Caribia sisältäen aamiaisen
Yhden päivän lippu Muumimaailmaan
Pysäköinti Muumimaailman Muumiparkkiin

Saatavuus

1.8.-10.8.2024

Soveltuvuus

Perheille
Lapsenmielisille
Seikkailijoille
Aktiivisille matkailijoille

Kohokohdat

Yöpyminen Sokos Hotel Kupittaalla tai Holiday Club Caribiassa Turun seudulla.
Satumainen Muumimaailma Naantalissa.

Varaa ”Muumien lumoissa: Yö Turun sydämessä” -pakettisi nyt!


Valitse matkapakettisi ja jatka varauksen tekemistä. Voit tehdä maksun verkossa matkapuhelimella, pankkisiirrolla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -kortilla. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj.