Turun Musiikkijuhlat
Oopperajoulu con Fondazione Luciano Pavarotti

Turun musiikkijuhlien joulukonsertissa italialaisen oopperan repertuaaria sekä muutamia jouluisia numeroita


Turun musiikkijuhlien joulukonsertti järjestetään tänä vuonna yhteistyönä Fondazione Luciano Pavarottin kanssa!

Joulukonsertin ohjelmassa kuullaan Luciano Pavarottin tunnetuksi tekemää italialaisen oopperan repertuaaria sekä muutamia jouluisia numeroita. Ohjelmiston suunnittelee Luciano Pavarotti -säätiön taiteellisena johtajana toimiva Paolo Andreoli ja ohjelma tarkentuu alkusyksystä 2024.

Säätiön laulajien kanssa lavalla nähdään kaksi suomalaista huippulahjakkuutta: baritoni Gabriel Kivivuori Sereno ja sopraano Emma Kajander.

Varaa konserttipaketti tästäHinnat alkaen 92,50 € / hlö
Joulukonsertti
Majoituspaketti sisältää yön Radisson Blu Marinassa, jokinäkymä huoneissa 1-2 hlö
Lipun konserttiin. Paikat alapermannolta rivien 9-11 keskeltä
Konserttipäivä 14.12.2024

OSOITE:

Turun Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

 

FÖLI LIPPU:

Föli-lippu sisältyy teatterilippuun. esityslippu toimii bussilippuna kaikilla Föli-linjoilla 3h ennen ja 2h esityksen jälkeen. Paperisen tai sähköisen teatterilipun viivakoodia näytetään bussin keltaiseen korttilukijaan.

LIPUN TOIMINTA:

Turun musiikkijuhlien lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 3 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.  liput.

Varaa majoituspakettisi


Valitse matkapakettisi ja jatka varauksen tekemistä. Voit tehdä maksun verkossa matkapuhelimella, pankkisiirrolla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -kortilla. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj. Peruutusehdot: Varaukset ovat sitovia. Nimenmuutos hotelliin ja lippuun mahdollista 15 vrk ennen esitystä.