Portsan porinoi - kävelykierros Turussa

Kierros La 26.10 klo 13.00. Rooliopastus: Port Arthurin aiempi elämä avautuu paikallisen Kerttu-Sofian kertomana.

Portsa, oikealta nimeltään Port Arthur on kiehtova kaupunginosa. Tänne rakensivat hartiapankilla omia asuntoja rautatyöläiset ja vanginvartijat. Port Arthur oli työväenkaupunginosa, jossa elämä oli värikästä ja eloisaa. Lähde tutustumaan ”Kerttu-Sofian” kanssa hänen elinympäristöönsä ja elämäänsä tässä yli satavuotiaassa kaupungin kulmassa.

Kyse on rooliopastuksesta, jossa oppaamme eläytyy vuonna 1910 -luvulla eläneen naisen rooliin. Kierros alkaa Mikaelin kirkon edestä, Puistokatu 16, Turku.

Kävelymatka on noin 1.5 km.

Rajoitettu osallistujamäärä. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:15 €
Portsan porinoi kävelykierros Turussa. Kuvassa näkyy Turun kaupunkia.

Portsan porinoi - kävelykierros Turussa

Kierros La 26.10 klo 13.00. Rooliopastus: Port Arthurin aiempi elämä avautuu paikallisen Kerttu-Sofian kertomana.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiPuistokatu 16, Turku
Hinta alkaen
15 €
Varaa nyt