Summer Chefs -viikot Naantalissa

Summer Chefs -viikot tuovat kolme huippukokkia Snickariin!

Snickari Summer Chefs -viikkojen aikana ravintola Snickarissa vierailevat Suomen ainoan kahden tähden Michelin-ravintolan, Palacen keittiömestari Jonathan Slotte, Ranskan Nizzassa sijaitsevan yhden tähden Michelin-ravintola Pure & V:n keittiömestari Pinja Paakkonen sekä helsinkiläisten Ravintola Wellamon ja Ravintola 305:n ravintoloitsija ja keittiömestari Dani Hänninen.

Jokainen kokki on paikalla Snickarissa noin viikon kerrallaan, jona aikana saatavilla on kunkin suunnittelema ja loihtima, kolmen ruokalajin signature menu amouse bouchen kera.

4.—15.6. JONATHAN SLOTTE MENU
2.–6.7. PINJA PAAKKONEN MENU
6.–10.8. DANI HÄNNINEN MENU

Katso tarkat menu vaihtoehdot ”Varaa nyt” napin takaa

 

Tarkista tuotekohtaiset ehdot. Verkkomaksun voi suorittaa mobiilimaksulla, pankkimaksulla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -kortilla. Verkkomaksujen maksunvälityspalvelun tarjoaja ja maksupalveluntarjoaja on suomalainen Paytrail Oyj.

Saat palveluntarjoajalta välittömän vahvistuksen. Varaamisesta ei peritä ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä palveluntarjoajan ja palvelupisteen yhteystiedot. Jos varaukseen sisältyy kuljetus, saat siitäkin ohjeet.

Hinnat alkaen:60 €
Three chefs, Jonathan Slotte, Pinja Paakkonen, Dani Hänninen.

Summer Chefs -viikot Naantalissa

Summer Chefs -viikot tuovat kolme huippukokkia Snickariin!
Kesto
2h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiMannerheiminkatu 2, Naantali
Hinta alkaen
60 €
Varaa nyt