Paheiden Turku -kävelykierros

Tule kuulemaan turkulaisten paheista kautta aikojen.

Kreivi Gustaf Mauritz Armfelt nimesi Turun jo aikoinaan koirankoloksi, josta tulivat kaikki Suomessa vallitsevan pahan siemenet. Piispa Rothovius puolestaan valitti turkulaisten kiroilevan, elävän säädyttömästi, tottelemattomasti ja kevytmielisesti. Syyttipä piispa turkulaisten elävän lisäksi juoppoudessa, vihassa, kateudessa, ylpeydessä ja vielä rahanahneudessakin.
Kuljemme halki historian ja syntisten katujen, ihmettelemme, millainen kaupunki on ollut ja kuinka paheita on koetettu kitkeä. Koska kierroksella kerrotaan paheista laidasta laitaan, se ei sovi lapsille.

Kierros alkaa Aurakatu 2, kaupungintalon pääovelta. Reitti kulkee Aurajoen vartta Vanhaan Turkuun.

HUOM! Rajoitettu osallistujamäärä per opastusryhmä. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:15 €
Yleisöä Paheiden Turku -kävelykierroksella

Paheiden Turku -kävelykierros

Tule kuulemaan turkulaisten paheista kautta aikojen.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiAurakatu 2, Turku
Hinta alkaen
15 €
Varaa nyt