Turun kaduilta Nauvon merenrannan rauhaan
Rannikon Kuiskaukset: Turku, Naantali & Nauvo

Aika tutustua Turun, Naantalin ja Nauvon kaupunkeihin


Astu historian, kulttuurin ja rannikon kauneuden maailmaan Rannikon kuiskaukset – 4 päivän matkapaketillamme. Neljän päivän ja kolmen yön aikana löydät Turun ainutlaatuisen viehätyksen, Naantalin lumouksen ja Nauvon saariston rauhan. Kaikki tämä maailman suurimmassa saaristossa, jossa on yli 40 000 saarta. Tämä retki on viileämpi vaihtoehto niille, jotka etsivät leudompia lämpötiloja kesälomalleen. Ole valmiina ihastumaan saariston kauniiseen luontoon.

Tämä poikkeuksellinen matka lupaa harmonisen sekoituksen kokemuksia, mukaan lukien 3 yön majoituksen Turun keskustassa aamiaisineen, höyrylaivamatkan (meno-paluu) Naantaliin ja risteilyn (meno-paluu) Nauvoon, molemmat upeilla näköaloilla. Kokemus jättää sinuun rauhan ja kosketuksen henkeäsalpaavasta ulkoilmakauneudesta paikalliseen tapaan.

Image
3 yön majoitus Scandic Hotel Börsissä, sisältäen aamiaisen
Päiväristeily höyrylaiva Ukkopekalla Naantaliin ja takaisin
Päiväristeily Saaristolinjalla Nauvoon ja takaisin
Aikaa tutustua Turun, Naantalin ja Nauvon kaupunkeihin

Soveltuu:

Luonnonystäville
Historiasta kiinnostuneille
Ruokaharrastajille
Kulttuurinetsijöille

Varaa Rannikon kuiskaukset: Turku, Naantali & Nauvo -pakettisi nyt!


Valitse matkapakettisi ja jatka varauksen tekemistä. Voit tehdä maksun verkossa matkapuhelimella, pankkisiirrolla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -kortilla. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj.