Turun kaupunginteatteri
HILDUR - Vuonojen varjoisalla puolen   

Menestyskirjasarja ensi kertaa näyttämöllä!


Satu Rämön supersuosittu dekkarisarja vie Islannin jäätiköille, kaltevalle pinnalle, jossa harha-askeliin ei ole varaa. 

Hildur painautuu vasten surffilautaansa ja kauhoo petrolisinistä vettä, yhä kauemmas rannalla odottavasta todellisuudesta. Rikosetsivän työ Islannin kadonneiden lasten yksikössä ei ole sattumaa, vaan omien pikkusisarusten kohtalo on johdattanut hänet siihen. Nyt työ on tuonut selvitettäväksi raakoja murhia, joita tuntuu yhdistävän vain vanha kansansatu 13 joulupukista. Pahaenteiset näyt tulevaisuudesta painavat Hildurin mieltä, kuin vuonojen ylle harmaana valuvat pilvet. Mutta samaan tahtiin, kun suomalaiskollega Jakobin kutoma kirjoneule etenee kohti viimeistä silmukkaa, Hildurin menneisyydestä nousee uusia johtolankoja ja salaisuuksien kerä aukeaa.

”Mun siskot on lähempänä kuin koskaan. Ratkaisu on ihan lähellä, pienen sumuverhon takana.” – Hildur

Kantaesitys näyttää ensi kerran Hildurin 

Islannissa asuvan kirjailija Satu Rämön dekkarisarjan kolme ensimmäistä osaa (Hildur, Rósa & Björk ja Jakob) on nyt sovitettu ensimmäisen kerran näyttämölle. Odotetun esityksen on dramatisoinut Satu Rasila ja sen ohjaa Anne Rautiainen. Reipasotteiseksi rikosetsivä Hildur Rúnarsdóttiriksi ja Jakob Johansoniksi muuntautuvat Turun Kaupunginteatterin uudet näyttelijäkiinnitykset Asta Sveholm ja Sami Lalou. Oman näkemyksensä Islannin vuonoista ja jäätiköistä tarjoilee Norjassa asuva lavastaja Milja Salovaara.

Työryhmä:
Ohjaus Anne Rautiainen
Teksti Satu Rämö
Dramatisointi Satu Rasila
Lavastus Milja Salovaara
Pukusuunnittelu Tuomas Lampinen
Valosuunnittelu Janne Teivainen
Äänisuunnittelu Iiro Laakso
Videosuunnittelu Sanna Malkavaara
Naamioinnin suunnittelu Jasmin Ora

Rooleissa: Asta Sveholm, Sami Lalou, Linda Hämäläinen, Kikka Tarvainen, Ulla Reinikainen, Mika Kujala, Stefan Karlsson, Linda Wiklund, Tom Petäjä

Tutustu vaihtoehtoihinHinnat alkaen 124,50 € / hlö
Hildur Tutun kaupunginteatteri
Majoituspaketti sisältää lipun parhailta paikoilta iltanäytökseen klo 18 tai 19
Majoituksen voit valita vaihtoehdoista Solo Sokos Hotel Turku Seurahuone, Original Sokos Hotel Wiklund tai Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku
Näytöspäivät 9.11, 29.11, 7.12 ja 27.12.2024
Teatteriliput lähetetään varaajan sähköpostilla viimeistään 2 viikkoa ennen esityspäivää
Pakettien varaukset ovat sitovia, nimenmuutos hotelleihin onnistuu 15 vrk ennen esitystä

OSOITE:

Turun Kaupunginteatterin löydät osoitteesta: Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku.

VÄLIAIKATARJOILUT:

Turun Kaupunginteatterin väliaikatarjoilut voit ostaa etukäteen teatterin verkkokaupasta tai tuntia ennen esityksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskiltä, joka sijaitsee Virastotalon puoleisella ikkunaseinällä.

FÖLI LIPPU:

Föli-lippu sisältyy teatterilippuun. esityslippu toimii bussilippuna kaikilla Föli-linjoilla 3h ennen ja 2h esityksen jälkeen. Paperisen tai sähköisen teatterilipun viivakoodia näytetään bussin keltaiseen korttilukijaan.

Varaa majoituspaketti ja koe Hildur kantaesitys


Valitse matkapakettisi ja jatka varauksen tekemistä. Voit tehdä maksun verkossa matkapuhelimella, pankkisiirrolla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -kortilla. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj. Peruutusehdot: Varaukset ovat sitovia. Nimenmuutos hotelliin ja lippuun mahdollista 15 vrk ennen esitystä.