Arvokasta arkkitehtuuria -yksityiskierros

Läpileikkaus Turun historiaan ja arkkitehtuurin yhden kadun varrella Turun palosta tulevaisuuden visioihin.

Piispankatu on yksi Turun keskiaikaisista katulinjoista, jonka varrella asuu myös Turun ja Suomen arkkipiispa, vaikka piispan pellot ovatkin päätyneet tehtaiden alle jo 1800-luvulla.

Opastuksella vastaan tulevat kauniit empiretalot, 1910-luvun purkuinnostus, työväenasunnot heti piispan uusrenessanssipalatsin vieressä sekä suurisuuntaiset suunnitelmat kaupungin kehittämiseksi; unohtamatta myöskään Pier Mondrianin, hollantilaisen taiteilijan, vaikutusta Piispankadun katunäkymään. Lisäksi osansa saavat täällä eläneet ihmiset.

Opastus alkaa Turun tuomiokirkon portaiden juurelta. Kävelymatka n 1 km. Tämä on yksityinen kierros omalle ryhmällesi, 1 – 15 henkilöä.

Tämä kierros voidaan toteuttaa myös esteettömänä.

Mitä sisältyy?

  • Ammattitaitoinen ja auktorisoitu opas
  • Tarinoita ja keskustelua arkkitehtuurista, Turun historiasta ja henkilöistä.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:160 €
Image

Arvokasta arkkitehtuuria -yksityiskierros

Läpileikkaus Turun historiaan ja arkkitehtuurin yhden kadun varrella Turun palosta tulevaisuuden visioihin.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiPiiskankatu, Turku
Hinta alkaen
160 €
Varaa nyt