Äyriäislautanen kahdelle hengelle

Kaupungin paras äyriäislautanen!

Etsitkö erityistä herkkua treffi-iltaan tai tapaamiseen ystävän kanssa? Harkitse Herkkunuotta-yhtiön houkuttelevaa Sinful Seafood Platter -lautasen kokeilemista. Tämä lautanen on valmistettu tuoreilla valtameren herkuilla juuri sinulle tilauksesta. Varaa lautasesi etukäteen täältä!

Herkkunuotta äyriäislautanen kahdelle sisältää:

  • 2 keitettyä fin de clair -osteria
  • Savustettu katkarapu
  • Marinoituja sinisimpukoita
  • Grillattua kalmaria
  • Paistettuja kampasimpukoita
  • Grillattuja tiikerikatkarapuja
  • Tarjoillaan sitruunalla, tillillä, aïolilla ja sahramimajoneesilla

Äyriäislautasen hinta on 60 euroa ja lautasen sisältö voi vaihdella hieman sen mukaan, mitä on saatavilla. Äyriäiset tulevat siististi pakattuna kevyelle tarjottimelle, joka sopii täydellisesti mukaan piknikille tai minne ikinä haluat.

Haluatko tehdä siitä vielä erikoisemman? Lisää keitetty hummeri (500—600 g) tilaukseesi. Hummerilla varustetun merenelävien lautasen hinta on 120 euroa.

Eivät sisälly:

Juomat

Huomioitavaa:

Palvelun voit nauttia myös ravintolassa käytettävissä olevien huoneiden mukaan. Lautanen on pakattu, joten voit kuljettaa sen myös kätevästi piknikille. Voit nauttia lautasesta esimerkiksi jokivarren penkeillä tai vaikka hotellihuoneessasi, jos haluat.Yksi lautanen (hinta 60€) on tarkoitettu jaettavaksi kahdelle henkilölle, mutta tietysti voit nauttia siitä vaan itse, jos haluat!

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:60 €
Image

Äyriäislautanen kahdelle hengelle

Kaupungin paras äyriäislautanen!
Kesto
20 min
Haastavuus
Erittäin helppo
Very easyDifficulty
SijaintiHerkkunuotta, Turku
Hinta alkaen
60 €
Varaa nyt