Eläinten Turku -kävelykierros

Kaikille eläinten ystäville sopiva kierros, jossa kuulet tarinoita Turussa asuvista ja vierailevista eläimistä.

Tämä kaikkien eläimistä pitävien suosikkikierros soveltuu koko perheelle. Puolentoista tunnin opastetulla kävelykierroksella kävellään Turun keskustassa ja kuullaan tarinoita kaupungissa elävistä eläimistä sekä sinne aina joskus eksyvistä seikkailijoista. Lemmikkieläinten lisäksi kaupungista löytyy oravia, lintuja ja kettuja, mutta onpa Aurajoessa uinut hirvikin. Ja mitä kuuluu Nuppu-hevoselle? Turun eläintensuojelijan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Haluatko kuulla miten siihen liittyvät pingviinit?

Kierrokselle lapset vain vanhemman seurassa.

Lähtö Kaupungintalon pihalta, Aurakatu 2. Hylkeen viereltä!

HUOM! Kierroksen maksimiosallistujamäärä on viranomaisten suosittelema määrä. Kierroksen aikana pyydämme pitämään turvavälejä sekä toisiin asiakkaisiin että oppaaseen. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta, jotta turvavälejä voidaan noudattaa.

Mitä sisältyy?

  • Ammattitaitoinen opas
  • Tarinoita Turun eläimistä laidasta laitaan

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:160 €
Animals of Turku

Eläinten Turku -kävelykierros

Kaikille eläinten ystäville sopiva kierros, jossa kuulet tarinoita Turussa asuvista ja vierailevista eläimistä.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiTurun keskusta
Hinta alkaen
160 €
Varaa nyt