Kakolan pidot

Tervetuloa viettämään unohtumaton illallinen tiiliseinien sisällä!

Illalliselämys, joka alkaa omalla aperitiivillamme. Aperitiivi on nimeltään Kakola’s Classic, ja se tarjoillaan tinamukista. Kakola’s Classic on aina valmistettu kauden mauista. Alkoholiton.

Kakolan pidot on maistelumenu, jonka keittiöhenkilökuntamme on suunnitellut kauden parhaista raaka-aineista. Maistelumenu sisältää kolme annosta: alkupalat lisukkeilla ja hapantaikinaleipää paikallisesta leipomostamme, yksi pääruoka lisukkeella ja jälkiruoka. Maistelumenu on sinulle yllätys, joten toivotamme sinut tervetulleeksi seikkailuun! Huolehdimme kaikista ruokavalioista ja ruokarajoituksista, joten kerrothan ruokavalio ja ruokarajoituksistasi meille varausta tehdessäsi. Rakastamme sosiaalista syömistä, joten kaikki ruoka on suunniteltu jaettavaksi. Annokset asetellaan pöydän keskelle kaikille jaettavaksi. Kakolanruusun keittiössä keitämme mahdollisimman paljon avotulella. Ruokaamme on kuvattu gourmetgrilliksi.

Panimo, leipomo ja kahvipaahtimo täydentävät alueen palveluvalikoimaa upeasti. Heidän tuotteitaan tarjoillaan myös Kakolanruusussa. Lähiruokatuotanto on meille erityisen tärkeää ja haluammekin toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Arvostamme paikallisia tuottajia, luomuviljelyä, sesongin raaka-aineita ja kierrätystä, johon pyrimme mahdollisimman paljon. Esimerkiksi loungebaarissamme käytämme kaikki keittiöstä jäljelle jääneet hedelmän kuoret muun muassa cocktailin koristeluun tai limoncelloon.

Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta tiiliseinien sisällä!

Mitä sisältyy?

  • Aperitiivi, alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka + vesi (hiilihapoton/hapollinen)

Eivät sisälly:

Ei sisällä muita juomia, kuten viiniä, olutta, limonadia, mehua, kahvia, teetä jne. Ei sisällä muita ruokia.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:69 €
Kakolanruusu dining table

Kakolan pidot

Tervetuloa viettämään unohtumaton illallinen tiiliseinien sisällä!
Kesto
2h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiRavintola Kakolanruusu
Hinta alkaen
69 €
Varaa nyt