Kaupunkielämää Suomen Turussa

Koe kaupunkikulttuuri Turussa, Suomen vanhimmassa ja rohkeimmassa kaupungissa.

Missä on elävää musiikkia tarjolla? Trendikkäimmät taidegalleriat? Onko täällä vegaaniravintoloita? Paikallisia panimoita? Turku on elävä, nykyaikainen kaupunki, jolla on lähes 800-vuotinen historia. Suomen vanhin kaupunki, jossa on tehty historiaa ja muovattu kulttuuria. Moni asia Suomessa on tapahtunut ensimmäistä kertaa juuri Turussa. Kulttuurielämä on edelleenkin antoisaa ja ruokakulttuuri maistuvaa.

Lähtö Turun tuomiokirkon portailta. Kierroksen aikana vieraillaan erilaisissa kulttuuritiloissa sekä pubeissa ja kahviloissa. Vuodenajan ja sesongin mukaan voivat paikat vaihdella. Kierrosta voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kierros voidaan toteuttaa liikuntaesteettömästi.

Virvokkeet tms eivät kuulu hintaan.

Mitä sisältyy?

  • Kävelykierros
  • Ammattitaitoinen opas
  • Vierailut ja vinkit kaupungin tapahtumista

Eivät sisälly:

  • Virvokkeet, juomat ja syötävä

Huomioitavaa:

  • Soveltuu vain aikuisille, yli 18 v.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:230 €
Image

Kaupunkielämää Suomen Turussa

Koe kaupunkikulttuuri Turussa, Suomen vanhimmassa ja rohkeimmassa kaupungissa.
Kesto
2h 
Haastavuus
Kohtalainen
Very easyDifficulty
SijaintiTuomiokirkonkatu 1, Turku
Hinta alkaen
230 €
Varaa nyt