Koe Turku kävellen ja Låna-veneillen

Näe ja koe historiallinen ja moderni Turku sekä maalla että veden päällä.

Retkemme alkaa Turun tuomiokirkon portailta. Ensin tutustumme Vanhaan Turkuun kävellen. Tuomiokirkko on miltei 800-vuotias, samoin kuin Turun kaupunkikin. Kierroksellamme kuulet tarinoita Turun kiehtovasta historiasta. Kävelykierroksen jälkeen astumme Låna-veneeseen ja risteilemme joella tunnin ajan. Näkymät kaupunkiin ovat erilaiset joelta käsin.

HUOM: Kierroksen minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä. Veneeseen mahtuu korkeintaan 8 henkilöä, opas mukaanlukien.  Hinnoittelussa on otettu huomioon ryhmän koko.

Kierroksen voi tilata myös englanniksi, ruotsiksi tai saksaksi, muitakin kieliä voi tiedustella. Kierros on saatavilla vain kesäkaudella, kesäkuusta syyskuulle.

Mitä sisältyy?

  • Kävely- ja veneilykierros
  • Veneajelu sähköveneellä, voit myös ohjata itse
  • Ammattitaitoinen auktorisoitu Turku-opas
  • Tarinoita Turun kulttuurista ja historiasta

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:135 €
Girls cruising around with låna boat in Turku.

Koe Turku kävellen ja Låna-veneillen

Näe ja koe historiallinen ja moderni Turku sekä maalla että veden päällä.
Kesto
2h 
Haastavuus
Kohtalainen
Very easyDifficulty
SijaintiTurun tuomiokirkon portaat
Hinta alkaen
135 €
Varaa nyt