Ne 29 muuta paloa -kävelykierros Turussa

Kierros La 7.9.2024 klo 13. Monet ovat kuulleet siitä 1827 Turun palosta, mutta entä ne muut palot?

Lähde oppaamme kanssa aikamatkalle vanhaan Turkuun ja kuulet tarinoita vuosisatojen takaisesta kaupungista ja sen tragedioista.
Turku on Suomen historia paloherkimpiä kaupunkeja, josta on palanut isoja osia kymmeniä kertoja. Kuitenkin vain vuoden 1827 suurpalo on tullut suurelle yleisölle tutuksi.

Tällä ainutlaatuisella kierroksella pääset kuulemaan miten – ja miksi – yksi kaupunki on päässyt palamaan näin monta kertaa. Tule mukaan laskemaan tulimyrskyjä, kun opas johdattaa teidät matkalle läpi koko Turun leiskuvan historian ja liekkeihin kadonneen kaupungin.

Kierros alkaa Turun tuomiokirkon portaiden juurelta. Kävelymatka on noin 1.5 km.

Rajoitettu osallistujamäärä. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:15 €
Image

Ne 29 muuta paloa -kävelykierros Turussa

Kierros La 7.9.2024 klo 13. Monet ovat kuulleet siitä 1827 Turun palosta, mutta entä ne muut palot?
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiTuomiokirkonkatu 1, Turku
Hinta alkaen
15 €
Varaa nyt