Opastettu eBike-kierros Turun keskustassa

Opastettu eBike-kierros pienryhmässä ympäri Turun keskustaa. Kierroksella sähköpyörät ja kypärät.

Turku yhdellä silmäyksellä. Tule nauttimaan Turun parhaista paloista. Pyöräile ympäri kaupunkia, ja koe tämän keskiaikaisen Hansa-kaupungin vanha ja uusi tunnelma. Aja reittien läpi, joilla kukaan paikallinen ei koskaan pyöräile – eBikes-pyörillä ajat hurahtaen mäkiä ylös. Nauti ikuisesta takatuulesta!

Mitä sisältyy?

  • Sähköavusteinen polkupyörä, kypärä ja opastus.
  • Kahvitauko kiertueen aikana – Kahvi ja pieni herkku sisältyy hintaan.

Huomioitavaa:

Reitin pituus on 13 km. Reitti on helppo, mutta osallistujien tulee tuntea olonsa luottavaiseksi pyöräillessään ryhmässä kaupunkiliikenteessä. Peruskuntotaso. Pyörät sopivat yli 145 cm: n pyöräilijöille. Ikäraja 14-vuotta ja yli.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:79 €
Friends cycling around Turku.

Opastettu eBike-kierros Turun keskustassa

Opastettu eBike-kierros pienryhmässä ympäri Turun keskustaa. Kierroksella sähköpyörät ja kypärät.
Kesto
2h 
30 min
Haastavuus
Kohtalainen
Very easyDifficulty
SijaintiTurun keskusta
Hinta alkaen
79 €
Varaa nyt