Pääsylippu arkeologian ja nykytaiteen museoon Aboa Vetus Ars Nova

Koe Muinainen Turku – Nykytaiteen museo Suomessa! Sukella Suomen historiaan ja nauti kauniin suomalaisen taiteen parissa.

MUINAINEN TURKU Aboa Vetus on Suomen ainoa arkeologinen museo. Museo on maanalainen löytö, joka kattaa historiallisen kaupunginosan. Aboa Vetuksen arkeologinen alue käsittää keskiaikaisten talojen jäänteet. Luostarinranta, joka oli keskiaikaisen Turun yksi näkyvimmistä kaduista, kulkee museon läheisyydessä vielä tänäkin päivänä.

Aboa Vetus Ars Nova -säätiön taidekokoelma on monipuolinen kokoelma teoksia suomalaisen ja muun länsimaisen taiteen lähihistoriasta. Kokoelman varhaisimmat taideteokset ovat peräisin 1800-luvun lopulta, keskittyen erityisesti 1950-luvulta nykypäivään luotuihin teoksiin.

Mitä sisältää?

  • Pääsymaksu

Huomioitavaa:

Ars Novan molemmat tasot ovat esteettömiä pyörätuolilla. Noin kolmannekseen Aboa Vetus -messualueesta pääsee sähköpyörätuolilla. Kevyempiä liikkuvuusvälineitä käyttävillä vierailijoilla on mahdollisuus päästä koko tilaan, jos heillä on apua portaiden ja epätasaisten mukulakivilattioiden kanssa. Portaat ja mukulakivilattiat ovat museolle ominaista historiallisen kontekstin vuoksi. Pyörätuolilla kulkeville on asennettu ramppi sisäänkäynnin luokse päästäkseen museoon. Pyörätuolin käyttäjien on suositeltavaa ottaa yhteyttä museon henkilökuntaan saapuessaan tai etukäteen saadakseen apua.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

 

Hinnat alkaen:16 €
Image

Pääsylippu arkeologian ja nykytaiteen museoon Aboa Vetus Ars Nova

Koe Muinainen Turku – Nykytaiteen museo Suomessa! Sukella Suomen historiaan ja nauti kauniin suomalaisen taiteen parissa.
Kesto
2h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiAboa Vetus Ars Nova Museo
Hinta alkaen
16 €
Varaa nyt