Pääsylippu Turun taidemuseoon

Turun taidemuseon monipuoliset vaihtuvat näyttelyt tutustuttavat taiteen kiehtovaan maailmaan aina klassikoista uusimpaan nykytaiteeseen.

Korkeatasoisen näyttelyohjelman lisäksi museo tarjoaa runsaasti oheisohjelmaa sekä kauniin miljöön yhdessäololle ja viihtymiselle. Tunnelmalliseen Café Victoriin voi poiketa kahville ja kesäisin kaupungin yksi upeimmista terasseista tarjoaa näkymät yli kaupungin.

Turun taidemuseon yli sadan vuoden ajan keräämän kokoelman painopisteinä on sekä kotimainen että pohjoismainen kuvataide. Kokoelma on tunnettu erityisesti Suomen kultakauden taiteesta, surrealismista ja pop-taiteesta mutta myös taiteilijoiden omakuvat ovat saaneet siinä vahvan aseman. Nykyisin museon kokoelmaan kuuluu runsaat 7 600 teosta, joita esitellään museon vaihtuvissa kokoelmanäyttelyissä ja teoslainoina maailmalla.

Museon kansallisromanttinen graniittilinna on kaupungin näkyvimpiä maamerkkejä ja myös nähtävyys jo itsessään. Rakennuksen on suunnitellut professori Gustaf Nyström ja se oli valmistuessaan vuonna 1904 Suomen toinen taidemuseoksi suunniteltu rakennus. Turun kauneimmaksi rakennukseksikin äänestetty museo täytti juuri kunnioitettavat 120 vuotta!

Klikkaa ”Varaa nyt” -painiketta ja näet tarkemmat ajankohtaiset näyttelykuvaukset.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:13 €
Turku Art Museum architecture.

Pääsylippu Turun taidemuseoon

Turun taidemuseon monipuoliset vaihtuvat näyttelyt tutustuttavat taiteen kiehtovaan maailmaan aina klassikoista uusimpaan nykytaiteeseen.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiAurakatu 26, Turku
Hinta alkaen
13 €
Varaa nyt