Paheiden Turku -kävelykierros ryhmälle

Tule kuulemaan turkulaisten paheista kautta aikojen. Mihin kaikkiin synteihin turkulaiset ovat vuosisatojen saatossa sortuneet?
Kreivi Gustaf Mauritz Armfelt nimesi Turun jo aikoinaan koirankoloksi, josta tulivat kaikki Suomessa vallitsevan pahan siemenet. Piispa Rothovius puolestaan valitti turkulaisten kiroilevan, elävän säädyttömästi, tottelemattomasti ja kevytmielisesti. Syyttipä piispa turkulaisten elävän lisäksi juoppoudessa, vihassa, kateudessa, ylpeydessä ja vielä rahanahneudessakin.

Kuljemme halki historian ja syntisten katujen, ihmettelemme, millainen kaupunki on ollut ja kuinka paheita on koetettu kitkeä. Koska kierroksella kerrotaan paheista laidasta laitaan, se ei sovi lapsille.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata nestemäisiä paheita joko reitin varrella (huom. kesto pitenee) tai kierroksen jälkeen. Ylensyöntiä voi myös harrastaa.

Toteutamme kierrosta vuoden jokaisena päivänä ja teille sopivaan aikaan, mikäli vain oppaamme on vapaana. Joten ota yhteyttä. Ryhmäkoko on rajoitettu opasta kohden, mutta meillä on useita oppaita.  HUOM pyhäpäivänä korotettu hinta.

Kierros voidaan toteuttaa liikuntaesteettömästi.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:160 €
Image

Paheiden Turku -kävelykierros ryhmälle

Tule kuulemaan turkulaisten paheista kautta aikojen. Mihin kaikkiin synteihin turkulaiset ovat vuosisatojen saatossa sortuneet?
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiAurakatu 2, Turku
Hinta alkaen
160 €
Varaa nyt