Päiväretki Turun saaristossa kajakilla

Koe Turun saaristoa kajakissa! Tämä opastettu melontaretki vie sinut Turun ja Naantalin kauniiseen saaristoon.

Yhden päivän melontaretki on suosittu ohjelma, jota tarjoamme joka maanantaina kesäkuun alusta elokuun loppuun päivään asti, sekä tilauksesta myös muina päivinä ryhmille. Pääset tutustumaan merimelontaharrastukseen laadukkaalla opastuksella ja saat nauttia Turun ja Naantalin hienosta ja rauhallisesta sisäsaaristosta. Retki sovitetaan osallistujille sopivaksi. Retki ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Pidämme huolen siitä, että kaikki saavat tarvittavat tiedot ja taidot hallitakseen kajakkia ja voidakseen kokea nautinnollisen päivän.

Tapaamme kello 10:30 Saaronniemen rannalla kaupungin pienvenelaiturin vieressä (kartta täällä). Valitsemme sinulle sopivan kajakin ja pakkaamme varusteet kajakkeihin. Oppaamme kertoo merimelonnan perusteista rannalla ja vedessä ennen kuin lähdemme matkaan. Tämän jälkeen suunnaamme saaristoon. Reitin valitsemme osallistujien ja sään mukaan.
Retken aikana rantaudumme saareen syömään maukkaita lounaseväitä. Tauon aikana voi halutessa pulahtaa uimaan tai tutkia taukosaarta.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollista mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen välittäjäpalveluntarjoaja ja maksupalveluntarjoaja on suomalainen Paytrail Oyj.

Välitön vahvistus palveluntarjoajalta. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelutiskille. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, siitä annetaan myös ohjeet.

Hinnat alkaen:125 €
Guided Turku Archipelago Kayaking Day views.

Päiväretki Turun saaristossa kajakilla

Koe Turun saaristoa kajakissa! Tämä opastettu melontaretki vie sinut Turun ja Naantalin kauniiseen saaristoon.
Kesto
7h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiKakskerrantie 620, Turku
Hinta alkaen
125 €
Varaa nyt