Turku: Paskareissu Turussa -kävelykierros

Nyt jos koskaan on aika tulla paskareissulle Turkuun, tänne paskaojan varrelle.

Tällä kierroksella puhutaan paskasta, sonnasta, kakasta ja siitä ittestään. Voit itse päätellä puhuuko opas skeidaa, vai enimmäkseen muuten vaan eliöperäisistä ulosteista ja niihin liittyvistä kommervinkeistä, mutta riittäähän sitä suollettavaa kokonaiseksi 1.5 tunniksi.

Asiaa ja asian vierestä puhutaan myös käymälöistä, pikkuloista ja kaikenlaisista jätöksistä. Sekä Turun kyseenalaisesta maineesta.

Varmista siis, että varpaiden välissä ei ole sontaa, eikä korkkareissa kikkareita. Laita hyvät kävelykengät jalkaan, tai lantsarit, jos sää sen vaatii. Ja jos taivaalta tippuu jotain löysempää, niin on hyvä varautua sontsalla tai muilla suojavälineillä.

Kierros alkaa Turun tuomiokirkon portailta, josta etsitään ehkä naakan jätöksiä tai pohditaan, missä aikanaan käytiin kakkosella.

Kävelymatka on noin 1,5 km. Ja pysähdellään aina sopivan kakkaisissa kohdissa.

Tämä kävelykierros on auktorisoidun Turku-oppaan toteuttama katsaus Suomen Turun paskaiseen historiaan. Pilke silmäkulmassa puhutaan paskasta.

Rajoitettu osallistujamäärä. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta.

Kierros soveltuu kuljettavaksi pyörätuolilla. Kierroksella näytetään valokuvia, joten se ei ole saavutettava näkövammaisille henkilöille.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:15 €
Image

Turku: Paskareissu Turussa -kävelykierros

Nyt jos koskaan on aika tulla paskareissulle Turkuun, tänne paskaojan varrelle.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiTuomiokirkonkatu 1, Turku
Hinta alkaen
15 €
Varaa nyt