Turku: Viimeinen matka Airistolla- kadonneen lakimiehen tapaus

Kierros La 25.5.2024 klo 13. Ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla miten murha selvisi.

Elokuussa 1994 Suomessa elettiin laman kourissa. Talousvaikeudet aiheuttavat toisinaan epätoivoisia tekoja. Turussa kadonneen lakimiehen etsinnät jäivät julkisuudessa autolautta Estonian tragedian varjoon. Mutta mitä lakimiehelle oli tapahtunut?

Tule mukaan seuraamaan miten tämä kadonneen lakimiehen tapaus selvitettiin lähes kolme vuosikymmentä myöhemmin, eli vuonna 2022. Rikostutkinta ja oikeuden tuomio ovat osa suomalaista rikoshistoriaa. Tapaus sisältää uskomattomia vaiheita ja lähes elokuvamaisia käänteitä. Mukana kierroksella on jutun tutkinnassa mukana ollut rikosylikonstaapeli evp.

Kävelykierroksen pituus on noin 1,5 km ja kesto 1,5-2 tuntia. Suositusikäraja 15v
Lähtö Kaupungintalon pihalta, Aurakatu 2.

Rajallinen osallistujamäärä. Oppaamme käyttävät äänenvahvistinta.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:21 €
Image

Turku: Viimeinen matka Airistolla- kadonneen lakimiehen tapaus

Kierros La 25.5.2024 klo 13. Ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla miten murha selvisi.
Kesto
2h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiAurakatu 2, Turku
Hinta alkaen
21 €
Varaa nyt