Turku: Yleisökierros Life on a Leaf -talossa

Opastettu kierros Su 26.5.2024 klo 13, Jan-Erik Anderssonin suunnittelemassa Lehtitalossa.

Taiteilija Jan-Erik Anderssonin kokonaistaideteos, lehden muotoinen talo, valmistui 2009. Andersson suunnitteli sen yhdessä arkkitehti Erkki Pitkärannan kanssa. Tämä ainutlaatuinen lehtitalo toimii nykyään taiteilijaresidenssinä.

Talo oli pääosassa Anderssonin Kuvataideakatemian tohtorityössä. Rakennus polemisoi arkkitehtuurin ja kuvataiteen suhdetta sekä tutkii talon ja sen ympäristön vuorovaikutusta. Voitko asua kuvassa tai taideteoksessa?

Life on a Leaf -talo on inspiroinut lukuisia Anderssonin taiteilijakollegoita luomaan taideteoksia, jotka on sulautettu talon rakenteisiin ja sisustukseen: yksityiskohtia seinissä ja lattiassa, pöytälevy, valoja, videotaidetta lattiassa, ääni-installaatioita sekä ympäristöystävällista suunnittelua.

Tule vierailulle tähän ainutlaatuiseen ja paljon huomiota herättäneeseen rakennukseen ja kuule lisää projektista sekä taideteoksista.

Yleisökierros kestää tunnin. Osallistujamäärä on rajattu. Ennakkolippu tai varaus!

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:25 €
Image

Turku: Yleisökierros Life on a Leaf -talossa

Opastettu kierros Su 26.5.2024 klo 13, Jan-Erik Anderssonin suunnittelemassa Lehtitalossa.
Kesto
1h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiPikisaarentie 4, Turku
Hinta alkaen
25 €
Varaa nyt