Kakolan Isot Pidot

Kakolan Isot Pidot on maistelumenu kauden parhaista raaka-aineista

Illalliselämys alkaa peltimukista tarjoiltavalla Kakolan Klassikko-aperitiivillä, myös tässä maistuvat sesongin maut. Kakolan isot pidot on keittiömme suunnittelema maistelumenu, joka tarjoillaan yllätyksen omaisesti viidessä osassa: kylmät alkuruoat, lämpimät alkuruoat, kaksi pääruokaa, pre dessert ja jälkiruoka. Kakolanruusun keittiön sydän on avotuligrilli, suurin osa ruoasta kulkee noiden liekkien läpi. Huolehdimme kaikista ruokavalioista yksilöllisesti, joten kerrothan nämä meille varausta tehdessäsi.

Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta tiiliseinien sisällä!

Mitä sisältyy?

  • Aperitiivi
  • Maistelumenu, joka tarjoillaan viidessä osassa. (esim. kylmät alkupalat, lämpimät alkupalat, kaksi pääruokaa, esijälkiruoka ja jälkiruoka)
  • Vesi (hiilihapollinen/hiilihapoton).

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:88 €
Image

Kakolan Isot Pidot

Kakolan Isot Pidot on maistelumenu kauden parhaista raaka-aineista
Kesto
2h 
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiRavintola Kakolanruusu
Hinta alkaen
88 €
Varaa nyt