Flowpark - yhden päivän lippu seikkailuun

Alueella on 19 erilaista rataa ja yli 140 tehtävää. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeustasoon, jotka tarjoavat haasteen kaikentasoisille seikkailijoille.

Flowpark on ekologinen seikkailupuisto, jossa voit testata rohkeuttasi. Seikkailuratoja on rakennettu eläviin puihin, kuitenkin vahingoittamatta niitä. Voit ratkaista lukuisia tehtäviä jopa kahdenkymmenen metrin korkeudessa. Erilaiset tehtävät viittaavat köysiratoihin, kuten huojuvia polkuja, liaanihyppejä, keinuja ja vaijeriliukuja.

Flowpark on suunniteltu kaikenikäisille seikkailuhenkisille — haastetta löytyy niin tavalliselle kaverille kuin kokeneillekin eräkettuille!

Flowparkin radoille ei tarvitse olla mitään ennakkotaitoa. Sinua opastetaan, miten laitteita käytetään ja miten toimia radoilla ennen kuin pääset varsinaisiin ratoihin käsiksi. Jokainen asiakas suorittaa testiradan, ja sen läpäisemisen jälkeen hän saa seikkailla itsenäisesti radoilla. Radoilla edetään jatkuvasti turvakaapelijohtoon kiinnitettynä.

Flowpark Turku sijaitsee Skanssin kauppakeskuksen sisäpihalla, helposti saavutettavissa hyvillä liikenneyhteyksillä, noin 5 km Turun keskustasta.

Mitä sisältyy?

  • Sisäänpääsymaksu ja Turun kaikkien ratojen käyttö
  • Ohjeistuksen aloittamiseen
  • Kaikki tarvittavat varusteet mukaan lukien valjaat + kypärä + käsineet

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:31.50 €
Image

Flowpark - yhden päivän lippu seikkailuun

Alueella on 19 erilaista rataa ja yli 140 tehtävää. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeustasoon, jotka tarjoavat haasteen kaikentasoisille seikkailijoille.
Kesto
1 päivä 
Haastavuus
Haastava
Very easyDifficulty
SijaintiSkanssinkatu 10, 20730 Turku
Hinta alkaen
31.50 €
Varaa nyt