Naantali: Yksityissauna – Elämys perinteisillä suomalaisilla hoidoilla

Perinteinen suomalainen sauna käsityönä tehdyssä hirsirakennuksessa, jossa sielu lepää.

Reitti Livonsaarelle on saaristolle tyypillinen, pieni ja mutkainen, joten nauti idyllisistä maisemista ja kauniista silloista. Käsintehty hirsisauna on suomalaisten saunaharrastajien arvostamaa. Se ei voi olla tätä autenttisempaa. Puulämmitteisen kiukaan höyry ja ammattimaiset hieronta- ja kuppihoidot auttavat sinua unohtamaan ajan. Hanna opastaa sinut suomalaisen sauna- ja paranemisperinteiden maailmaan. Hän auttaa sinua myös valitsemaan oikeat hoidot. Kaikki on tehty turvalliseksi ja hygieeniseksi. Sauna-emäntänä Hanna on tunnetusti rento, erittäin huomaavainen ja vieraanvarainen. Voit vapaasti vaalia hiljaisuutta rentoutuessasi tai voit avautua, jos se auttaa sinua rentoutumaan – Hanna on siellä virittämässä mitä tahansa valitset.

Mitä sisältyy hintaan?

Sisältää kylpytakit, pyyhkeet, sauna-liinavaatteet, luomusaippuat ja virvokkeet välipalan kera.

Hinta:

1 hengelle:

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:119.50 €
Image

Naantali: Yksityissauna – Elämys perinteisillä suomalaisilla hoidoilla

Perinteinen suomalainen sauna käsityönä tehdyssä hirsirakennuksessa, jossa sielu lepää.
Kesto
2h 
10 min
Haastavuus
Erittäin helppo
Very easyDifficulty
SijaintiNaantali
Hinta alkaen
119.50 €
Varaa nyt