Opastettu olutmaistelu paikallisessa panimossa Kakolassa

Sukella oluen maukkaaseen maailmaan KBC-maistelulautasella. Maistelulautaseen kuuluu viisi erilaista KBC-olutta, jotka on valmistettu Kakolan kukkulalla.

Ohjatussa oluenmaistajaisessa tutustutaan erilaisiin oluttyyleihin, raaka-aineisiin ja siihen, millaisia oluita KBC tekee. Maistelussa maistetaan viittä eri olutta. Kakola Brewing Company on vuonna 2018 perustettu lähipanimo Turun Kakolanmäellä. Kakola Brewing Companyn takana on kolme ystävää, jotka jakavat intohimon tehdä paikallisesta elämästä maukasta. Visiomme on yhdistää olut yksinkertaiseen ja vaivattomaan muotoiluun ja tuoda olut paikalliseen elämään. Laadukkaat raaka-aineet, huumori ja inhimillinen kosketus ovat arvojemme ydin.

Mitä sisältyy?

  • 5 makua eri olutta, 1 dl kutakin.
  • Ohjattu maistelu

Huomioitavaa:

  • Oluet eivät ole gluteenittomia ja sisältävät alkoholia
  • Valmistaudu todistamaan ikäsi. Tämä sisältää alkoholia ja on saatavilla vain 18-vuotiaista ylöspäin.
  • Tastingit voidaan pitää joko englanniksi tai suomeksi.
  • Huomioithan, että opastetun oluenmaistelun minimiryhmäkoko on 4 henkilöä tai minimimaksu 100 €. Jos ilmoittautuneita on jo 4, varaukset ovat avoinna 1-3 hengen varauksille.

Mitä minun pitää tuoda?

Tunnistautuminen iän tarkistamista varten.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:24 €
Woman holding bottles in front of taproom at Kakola Brewing Company

Opastettu olutmaistelu paikallisessa panimossa Kakolassa

Sukella oluen maukkaaseen maailmaan KBC-maistelulautasella. Maistelulautaseen kuuluu viisi erilaista KBC-olutta, jotka on valmistettu Kakolan kukkulalla.
Kesto
30 min
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiKakolanmäki, Turku
Hinta alkaen
24 €
Varaa nyt