Pääsylippu Forum Marinum Maritime -museoon

Forum Marinumin merimuseo on vilkas ja monipuolinen merellisen toiminnan keskus. Museo tarjoaa useita mielenkiintoisia näyttelyitä ympäri vuoden. Kesäkaudella vierailijoilla on myös mahdollisuus tutustua ainutlaatuisiin museolaivoihimme.

Tervetuloa kiehtovaan Forum Marinum Maritime Centeriin, joka on jännittävä ja monipuolinen keskus kaikelle merenkululle! Täältä löydät merellisten ihmeiden maailman, missä on mukana sekä kansallinen merimuseo, että Suomen merivoimien museo. Mutta tässä ei ole kaikki – Forum Marinum ei ole vain museo; se on kulttuuriperinnön aarreaitta, merenkulun hotspot, ja erinomainen paikka kokoontumisille ja julkisille tapahtumille. Teemme monipuolista yhteistyötä yliopistoiden, korkeakoulujen, museoiden ja erilaisten julkisten- ja yksityisten organisaatioiden kanssa.

Forum Marinumissa olemme ylpeitä luodessamme ja parantaessamme korkealaatuisten merenkulun kulttuuri- ja matkailukokemuksia. Keskeinen tehtävämme on turvata ja juhlistaa Suomen lounaisrannikon, Saaristomeren ja Itämeren merellistä kulttuuriperintöä.

Täällä kohtaat dynaamisen valikoiman näyttelyitä, kokouksia, konferensseja ja koulutustoimintaa, joka keskittyy merenkulkuun, satamiin, sekä laivojen ja veneiden rakentamiseen. Emme vain isännöi tapahtumiamme, vaan tuemme myös muiden järjestämiä tapahtumia, jonka tavoitteena on toimia keskuksena erilaisille merenkulun pyrkimyksille.

Kulissien takana, Forum Marinum Marinum -keskusta hallinnoi rakkaudella vuonna 1998 perustettu Forum Marinum -säätiö. Olemme myös ylpeitä Suomen museoliiton, Kansainvälisen museoneuvoston (ICOM) ja Kansainvälisen merimuseoiden neuvoston (ICMM) jäseniä.

Olitpa historian harrastaja, sydämeltään seikkailija tai yksinkertaisesti utelias merenkulun perinnöstä, on Forum Marinumilla tarjolla jotain erityistä jokaiselle vierailijalle. Tule tutustumaan merien kiehtovaan maailmaan kanssamme!

Mitä sisältyy?

  • Näyttelylipulla pääset tutustumaan kaikkiin Forum Marinumissa avoinna oleviin näyttelyihin. Lippu on voimassa yhden päivän.

Huomioitavaa:

Pääsy pyörätuolilla museorakennuksiin. Laivoissa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla ja vaikeasti liikkuville kulkeminen voi olla hankalaa.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:14 €
Forum Marinum museum.

Pääsylippu Forum Marinum Maritime -museoon

Forum Marinumin merimuseo on vilkas ja monipuolinen merellisen toiminnan keskus. Museo tarjoaa useita mielenkiintoisia näyttelyitä ympäri vuoden. Kesäkaudella vierailijoilla on myös mahdollisuus tutustua ainutlaatuisiin museolaivoihimme.
Kesto
1h 
30 min
Haastavuus
Erittäin helppo
Very easyDifficulty
SijaintiTurun keskusta
Hinta alkaen
14 €
Varaa nyt