Naantali: Piknik Omenapuun alla

Levitä filtti, kerää ympärillesi hyviä ihmisiä, istahda omenapuun alle. Avaa kori. Nauti.

Saatavana vain etukäteen tilattuna viimeistään samana  päivänä klo 12 mennessä. Piknikkorien nouto  klo 16-18 välisenä aikana Kuulaksen terassilta. Valittavana kaksi eri vaihtoehtoa, joista toinen on täysin vegaaninen. Juomat voit ostaa mukaasi noudon yhteydessä. Huomioithan, että puutarhassa on A-oikeudet etkä voi nauttia piknikillä  omia alkoholijuomia. Nappaa terassilta räsymatto alustaksi ja valitse mieleinen paikka piknikillesi.

Piknikkori tilataan osallistuvan henkilömäärän mukaan. Pakkaamme saman ruokakunnan eväät yhteen tai useampaan koriin seurueen koosta riippuen. Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Piknik on tarkoitettu  ainoastaan Tammiston puutarhan alueelle.

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:28.50 €
Piknik omenapuun alla Naantalissa kollaasi

Naantali: Piknik Omenapuun alla

Levitä filtti, kerää ympärillesi hyviä ihmisiä, istahda omenapuun alle. Avaa kori. Nauti.
Kesto
2h 
Haastavuus
Erittäin helppo
Very easyDifficulty
SijaintiNaantali
Hinta alkaen
28.50 €
Varaa nyt