Selviytymistaitoja Korppoon saarella ulkosaaristossa

Tule mukaan kokeilemaan selviytymistaitoja upeassa suomalaisessa saaristoluonnossa.

Selviytymiskurssi saaristossa on huikea tilaisuus oppia arvokkaita taitoja ja samalla tutustua saariston upeaan ja unikkiin luonnonkauneuteen. Kurssi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan osallistujille tarvittavaa tietoa ja työkaluja selviytyäkseen erämaassa samalla kunnioittaen ja eläen harmoniassa luonnon kanssa. Kurssi alkaa selviytymistekniikoiden perusteiden esittelyllä. Kärsivällisyydellä ja asiantuntemuksella opettaja ohjaa sinua rakentamaan suojan käyttäen vain ympäristöstä löytyviä luonnonmateriaaleja. Sinulle opetetaan, miten tunnistaa syötäviä kasveja, sieniä ja marjoja ymmärtäen kestävän keruukäytännön tärkeyden. Opettaja jakaa käytännön tietoa tulen tekemisen perusteista opettaen erilaisia ​​tekniikoita sytyttää tuli ilman tulitikkujen tai sytyttimen apua.

Mitä sisältyy?

  • Selviytymistaitoja
  • Lämmin juoma nuotiolla

Tarkista tuotekohtaiset ehdot ja käyttöehdot. Verkkomaksu on mahdollinen mobiilimaksuna, pankkimaksuna tai Visa, Visa Electron – tai Mastercard-korttimaksuna. Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii suomalainen Paytrail Oyj.

Palveluntarjoajalta saat välittömän vahvistuksen. Varaukseen ei sisälly ylimääräisiä maksuja. Voucherista löydät ohjeet, kuten tapaamispaikan ja -ajan sekä yhteystiedot palveluntarjoajalle ja palvelupisteelle. Mikäli kuljetus sisältyy varaukseen, saat myös siihen liittyvät ohjeet.

Hinnat alkaen:70 €
Nainen telttailee ulkosaaristossa

Selviytymistaitoja Korppoon saarella ulkosaaristossa

Tule mukaan kokeilemaan selviytymistaitoja upeassa suomalaisessa saaristoluonnossa.
Kesto
2h 
Haastavuus
Helppo
Very easyDifficulty
SijaintiNaawa Nature Camp
Hinta alkaen
70 €
Varaa nyt